torsdag, februari 12, 2009

Klimathotet behöver hjälp

Det här med klimatförändringarna är bara lurendrejeri och desinformation. Efter alla katastrofartiklar i media och Al Gores Eriksgata över världen, där han påpekar att världens undergång knackar på vår dörr, kan man inte bli annat än besviken. Den här vintern är lika jävla kall och bister som alla andra. Något har uppenbarligen gått snett här.

Man hade ju hoppas att klimathotet skulle konkretiseras och eskalera här i kalla Norden och på sikt göra området till ett nytt medelhavsområdet, men det verkar vi få se i stjärnorna efter. Vi 60-talister verkar inte få ta del av den här utvecklingen innan vi checkar ut.

Jag tycker att vi alla måste göra vad vi kan för att sekundera klimatförändrigen.

Hur små insatserna än må te sig.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gjorde en insats i Årby-skogen i Eskilstuna igår. Tillsammans är vi starka!

AspLövet sa...

Bra där. Om vi nu bara på klassiskt kommunist-manér kunde få alla kissdugliga svenskar att ställa upp vore våren här på en pisskvart. En doft av unken urin skulle kanske sprida sig över landet men det är ett llitet pris för en vår-revolution.

Anonym sa...

Själv gick jag nyss ut på baksidan här i Frejsta, och slog en piss i --6 grader (brrr), istf att pissa på muggen... Tror våren e på G nu!

Anonym sa...

Asp>>Din urin var mycket gul på bilden vilket innebär att du inte fyllt på dina vätskedepåer ordentligt, dax att börja supa då Börje!

Hepp!